Mosaiikkibetoni- ja kivipintojen korjaukset

Ota yhteyttä ›

Korjaamme mosaiikkibetoni- ja kivilattiat uudenveroisiksi

Kunnostamme myös porraskäytävät ja teemme lattiahionnat, koko Suomen alueella.

Korjaamme mosaiikkibetoni- ja kivilattioita sekä -portaita kaikenlaisiin tarpeisiin iän kuluttamista kohteista muutoin vaurioituneisiin pintoihin. Käytössämme ovat laatutuotteet ja työmenetelmät, joilla pääsemme mahdollisimman lähelle korjattavan pinnan alkuperäistä sävyä ja kiiltoa. 

Mosaiikkibetonin paikkauksissa käytämme huippuluokan Tenax-kivikittiä sekä erivärisiä ja -kokoisia kiviä kohteen nykysävyä mukaillen. Kivipintojen korjauksissa tasoitamme pienet halkeilut kittaamalla, ja isommat avaamme sekä paikkaamme pohjiaan myöten. Kaunis, kestävä tulos viimeistellään hionnoin ja kiillotuksin. 

Lattioiden hiontoja teemme mosaiikkibetoni-, betoni- ja marmorilattioille. Käytämme vesi- ja kuivahiontamenetelmiä panostaen pölyttömään ja meluttomaan työskentelyyn. Korkeimpien laatustandardien HTC Duratiq -koneilla suuretkin, pitkänkin iän kuluttamat lattia-alat saadaan loistavaan kuntoon nopeasti. 

On kyseessä sitten taloyhtiön porrastila, myymälä, julkinen tila tai mikä tahansa muu kohde, me palvelemme. Pystymme vastaamaan kiireellisiinkin tehtäväpyyntöihin! Teemme myös uudiskohteiden mosaiikkibetonilattioiden paikallavalut ja -portaiden asennukset.

Pyydä tarjous ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita