Mosaiikki­betonilattioiden ja -portaiden valut

Ota yhteyttä ›

Asennamme mosaiikkibetonilattiat ja -portaat uudiskohteisiin

Aina arvokiinteistöistä kauppakeskuksiin koko Suomen alueella.

Mosaiikkibetonilattioiden paikallavalut ja -portaiden asennukset onnistuvat kaikenlaisiin uudisrakennuksiin, joihin halutaan erityisen kestävät ja näyttävät pinnat. Kauppakeskukset, julkiset tilat, kerrostasot, porraskäytävät, pilarikierreportaat ja muut portaat, tuulikaapit, mattosyvennykset sekä aulat kuuluvat kohteisiimme. Mosaiikkibetonituotteet voidaan asentaa kauttaaltaan myös saneerattaviin kiinteistöihin, joissa niin ikään tehdään pienempiäkin mosaiikkibetonin korjauksia tarpeen mukaan. 

Pystymme toteuttamaan yksilöllisetkin toiveet sekoittamalla mosaiikkibetoninmassaan erilaisia värejä ja kivirouheita. Viimeistelyt teemme toivotulla kiiltoasteella ja karkeudella.   

Valmistamme ja asennamme myös mosaiikkibetonilaatoituksia maakosteatekniikalla tai laastikiinnityksellä. Historiallistenkin kohteiden toteutukset onnistuvat alkuperäisellä ilmeellä. Lisäksi teemme kuivapuristelaattojen ja luonnonkivien asennuksia kaikilla kiinnitysmenetelmillä. 

Työskentelemme pääsääntöisesti johtavien rakennusliikkeiden kanssa, kuten Hartela, NCC, Fira, YIT ja SRV. Palvelemme myös muita asiakkaita. 

Pyydä tarjous

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita